RECETA: Menorca talaiòtica


Ingredients:
2 galtes de vedella  menorquina de bona mida
1 bròquil
2 patates noves grosses
Olives negres
Pa sec
Tomàquet assecat al sol
Vi Shyra de Menorca
Fons fosc
Oli d oliva
Sal i pebre
Lavanda
Mantega

Elaboració:
Courem les galtes submergides en oli ja salpebrades al forn a 120º  durant 4 hores. Un cop cuites, les retirem de l’oli i les deixem refredar. Un cop estiguin fredes es tallen a cuadrets d’un cm.
Per la sorra d’olives, deshidratem les olives i es trituren juntament  amb el pa assecat al forn.
Fem una reducció amb el vi. La meitat es mescla amb el fons fosc i la lliguem amb una nou de mantega

Tallem les patates en rectangles de dues mides diferents i els posem a confitar en oli d’oliva i la lavanda a foc baix, en quant arrenqui el bull s’apaga el foc i es deixa refredar dins l’oli.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Call for Papers! Deadline 30th September

#News - La Unesco en el punto de mira

Last but not least :: Best Practices / Buenas Prácticas