RECETA: Menorca talaiòtica
Ingredients:
2 galtes de vedella
menorquina de bona mida
1 bròquil
2 patates noves grosses
Olives negres
Pa sec
Tomàquet assecat al sol
Vi Shyra de Menorca
Fons fosc
Oli d oliva
Sal i pebre
Lavanda
Mantega
Elaboració:
Courem les galtes submergides en oli ja salpebrades al
forn a 120º durant 4 hores. Un cop
cuites, les retirem de l’oli i les deixem refredar. Un cop estiguin fredes es tallen
a cuadrets d’un cm.
Per la sorra d’olives, deshidratem les olives i es trituren
juntament amb el pa assecat al forn.
Fem una reducció amb el vi. La meitat es mescla amb el
fons fosc i la lliguem amb una nou de mantega
Tallem les patates en rectangles de dues mides diferents
i els posem a confitar en oli d’oliva i la lavanda a foc baix, en quant
arrenqui el bull s’apaga el foc i es deixa refredar dins l’oli.
Comentarios
Publicar un comentario